Huh,. olipa taas viikonloppu, onneksi se on ohi. Tällähetkellä hirveä olo ja duunissa pitäisi olla. Nähtävästi minun "dokaan vain kerran viikossa"-dietti ei oikein toimi. Osaan olla kyllä perjantain kiltisti ilman viinaa mutta en mitenkään sunnuntaita jos lauantaina on tullut otettua. Juuri spekuloituun kaverin kanssa että meidän kaveripiiri tarvii tekosyyn olla juomatta, ei tekosyytä juoda. Se tulee luonnostaan, ikävä kyllä.

Eli sanomattakin on selvä että en ollut selvinpäin kun kävin äänestämässä sunnuntaina.

Päivin synttäreitä tuli juhlittua minun kämpilläni ja paikka on sen näköisessä kunnossa. Aamulla kun ryömin duuniin niin huomion mm. pari rikkinäistä lasia ja olutpulloa eteisessä. No, tässä on koko viikko aikaa siivota taas ennen viikonloppua.

Perjantaina ostin pitkästä aikaan sarjakuvia. Autopartiota ja melkein kokonaisen vuosikerran Ryhmä-Xää jotka on jäännyt minulta väliin. Minun inventaarioni etenee omaa verkkaista tahtiaan, eli hitaasti, Makuuhuoneen lattialla on vielä pari metriä albumeita ja erikoisjulkaisuja jotka tarvisivat huomiota. Kuten näette, tilanne on toivoton.

Päivän statistiikkaa:
Hyvä ateria porvoon Sevillassa : 30,40 eur
Huono elokuva jonka näin: Day After Tomorrow
Alkon kanssin sisältö lauantaina: 5x punaviini, pikkupullo Blairmorea, Eurotapsa ja yksi tumma velko
Hyvä miksaus: Roz - Sielumix