Kirjoittelen tätä täällä kaverin kämpillä, kello on kuusi aamulla ja taidan olla hieman humaltuneena. pari tyyppiä on ulkona parvekkeella väittelemässä Troystä ja minä olen valmis sammumaan.
Viimme päivät ovat olleet kiirettä täynnä, heti kun pääsin krapulasta eroon tuli pari kaveria kämpille nauhottamaan musaa. Jumalattaren kiitos että en mennyt siihen humalaan mukaan vaan olin makuuhuoneessa irkkaamassa koko illan ja yön, Toinen niistä ei edesä päässyt töihin sen keikan jälkeen. Taisi mennä krapulassa harrastaam haureutta tyttöystävänsa kanssa. Kolmen jälkeen iltapäivällä.
Torstain loppupäivä ja yö meni siinä että tein pari bofferia ja järjestin meidän ropecon settiä. Apinasaaren loukkausbofferiturnausta. Perjantaina homma jatkui samaa kiireistä rataa kun menin duuniin, kesälomallani, tulostamaan julisteitä tähän. Pelottavaa on että minulla oli kova fiilis liputtaa kiinni montakin duunikaveria ja puhua niiden kanssa duuniasiota. Onneksi pystyin vastustamaan kiusausta.
Täällähetkellä meidän loukkausbofferiturnaus näyttää siirtyvän ensi vuoden puolelle koska sääntöjen tekijä on sairaalassa sappivikojen vuoksi ja toista ei vaan saa kiinni mistään. Tälläistä tämä on.
Katsotuista sarjoista avaduin lisää jossain vaiheessa. Ainakin Stargate Atlantis, Stargate SG1 ja Dead Like Me rokkaa kovaa. Syväanalyysiä seuraa.

Päivän statistiikka:
Loukkausbofferiturnaus on maksanut minulle : noin 50eur
Tunteja siihen mennyt : noin 12
Telkkareita ostettu : noin 28"
Päivän roolipeli : BuffyPunk (tm)
Laskuja maksettu : 1000eur

Myöhemmin irkissä:
08:27 <+pkaa> harryv: we just got from propaganda hollywood movies thru existentialism
thru land mines thru roleplaying game theory thru grouphug

Vielä myöhemmin :
Puollustaminen ei ole fanaattisuutta.