Eli pääsin ajoissa duuniin. Hieman väsytti, kai se on sitä että keho kerää voimia ennen kesän suurta koitosta, lomaa. Edessä on kyllä senverran viinanhuuruinen viisiviikkoinen että melkein itkettä oman terveyden puolesta. Mutta sitten otan paukun ja unohdan huoleni. Ja itsesuojeluvaiston.
Sain eilen esteradan siivottua pois ja tulin siihen tulokseen että tarvin lisää kaappitilaa. Liika roina tuhoaa minun minimalistisen sisustukseni. Vielä kun jaksaisi tehdä jotain lattian rapeudelle.
Eilen tuli myös katsottua Hellboy. Oli yllättävän hyvä sarjakuva-adaptaatioksi. Sinänsä en ole lukenut Mike Mignolian sarjakuvaa mutta leffa oli viihdyttävä. Quantum Leapin neljäs tuotantokausi alkaa olemaan aika hyvää materiaalia . Onhan se sarja pikkasen jeesustelua mutta jollain tasolla se toimii silti. Aiheetkin alkavat olla astetta kovempia kuten rasismia ja perheväkivaltaa. Vielä on puolitoista kautta katsomatta.

Päivän statistiikkaa:
Aamuja lomaan: 1
Päiviä ilman nettiä: 14
Leimasin itseni sisään: 10.27

Myöhemmin:
Menee sitten illalla asentamisen puolelle, myin duunikaverille yhden koneistani. Ehkä minä pärjään neljällä koneella. Saapahan rahaa dokaa. Ja ostaa polttavan DVD aseman.
Soneralta soitettiin, ne ei vieläkään tiedä mikä mättää, Primatelin asentajat tulee varmaan uudestaan katsomaan mikä mättää. Hullua puuhaa.
Menin sitten lupaamaan että olen 1400 helsingissä, tulee aika vitun monta tuntii miinusta lisää. Toivottavasti ei tule sanomista.

Päivän lisästatistiikka:
Käytetty tietokone: 250eur